2017. július 24., hétfő

Smooth criminal || HYUNHO

EREDETI ÍRÓ : cutepear

„A lábaid olyan világosak és puhák” mondta Seonho, miközben mellette ült Minhyun emeletes ágyán, a lábait simogatva.

„Meglézereztetted őket?” kérdezte kíváncsian, oldalra billentve fejét, hogy jobb (és közelebbi) rálátása lehessen rájuk. Minhyun fáradt és álmos volt, és az elmúlt fél órában azt kívánta, hogy bárcsak el tudna tűnni, figyelmen kívül hagyva a kérdéseket, ha ez nem tenné nevetségessé. Eldöntötte, hogy egyszerűen válaszol az ő selymes hangján „Nem, így születtem”, miközben Seonho félénken mozdította ujjait a másik vádliján, hogy gyengéden és vakmerően (ez a két ellentét tökéletes leírta őt) masszírozza lábát biztos kézzel. Ő most ott feküdt Minhyun mellet, és Minhyunnak ötlete se volt, hogy tud két túlnőtt ember (egy teljesen, és egy félig, Seonho továbbra is gyerek volt a szemében, mindegy volt, hogy óriási vagy nem), próbálkozva beleférni egy kicsi ágyba, de rájött; nem igazán érdekli. Seonho erős kezeivel és meleg leheletével végig szántott bőrén. Minhyun becsukta a szemeit, sóhajtott, és ilyen boldogan képes lett volna elaludni, ha a másik keze nem vándorol magasabbra a térdétől, magasabbra, ahol a rövidnadrágja véget ért, és magasabbra, míg nem ujjhegyei képesek voltak becsusszanni a puha anyag alá és próbaképpen megérinteni meleg bőrét a combja belső felén.

(Később Minhyun azt mondaná, azért volt ez, mert túl kimerült volt, hogy ellenálljon, amire Seonho csak mosolyogna rá és beharapná ajkait, miközben ezt állítaná; „Ne hazudj hyung. Imádtad” és Minyhun… Minhyun nem tudná ezt letagadni).

Egy rövid pillanatig Minhyun úgy gondolta, mindjárt leszedi magáról és arrébb löki Seonhót, de Seonho csak folytatta a dolgát, magabiztosabban, mint ahogy a többi fiú az ő korában megengedhetné, és Minhyun érezte, ahogy a napi, valójában az egész elmúlt hetek feszültsége elszáll. Kissé jobban megnyugodott az érintésre, megmozdította lábát és lehetővé tette számukra, hogy csak egy icike-picikét közelebb legyenek, és Seonho ujjai még magasabbra kúsztak, érzékeny bőrt érintve, míg… míg Minyhun halk zihálást nem hallatott, és realizálta, hogy ez az ő saját szájából jött. Azon gondolkodott, hogyan engedte el eddig, elfordította fejét, hogy megmondja Seonhónak, fejezze be ezt a dolgot, mielőtt egy erős és komoly pillantást vetne rá. Seonho úgy tekintett rá, mintha lehozta volna neki a holdat, s felemelte volna őt a csillagokig. Minden tiltakozó szó megakadt a torkán. Minhyun tudta mi fog következni, Seonho szemei kérdővé váltak, cselekedetei nyugtalanabbak lettek az eddigieknél, míg lassan leeresztette a fejét, még közelebb hozva arcukat egymáshoz. Minhyun érezte, ahogy füle hegyei pirossá váltak, és szavak nélkül bólintott, majd csukta be szemeit. Seonho ajkai melegebbek voltak, mint gondolta (Nem úgy, ahogy megálmodta milyen csókolózni Seonhóval, az nem történt meg természetesen), és hihetetlenül puhák.

Érezte, ahogy valami belülről pezsdíti, valami, amit oly’ sokáig figyelmen kívül hagyott, évekig nem engedve magának, hogy gondolkozzon rajta, félve a következményektől, attól, hogy elveszíti azt a keveset, amit megszerzett és megtartott. És aztán jött Seonho. Seonho, aki nem bontotta le a védelmeit, de a kezdetektől könnyedén figyelmen kívül hagyta őket. Seonho, aki mindazt megadta neki, amire vágyott, anélkül, hogy kérdeznie kellett volna. Seonho, aki csak természetesen besétált Minhyun életébe és szívébe, anélkül a szándék nélkül, hogy elhagyja. Minhyun maga sem volt már biztos magában többé, hogy azok a falak, amiket épített, léteztek-e egyáltalán. Seonho, Seonho, Seonho…

Minhyun olyan hirtelen érzelmi pillanatba került, hogy egész teste bizseregni kezdett, és egy pillanatra szüksége volt levegőre, vagy különben felrobbant volna. Kinyitotta száját, hogy megmondja Seonho-nak; lassítson le, de Seonho pontosan ezt a pillanatot választotta, hogy elmélyítse csókjukat. A másik kezével – amely éppen nem volt Minhyun nadrágjában – megragadta a fejét, és feljebb húzta, hogy nyelvét át tudja csúsztatni Minhyun meleg szájába. Mint egy újabb hullámaként Minhyun érzelmi árvízének, érezte, ahogy eltölti a vágy, felülkerekedve a többi indulatán, amit érzett. Kezét Seonho nyakára helyezte, engedve, hogy Seonho felfedező nyelve hozzáférjen szájához, csókúkat nedvessé és mocskossá téve. Elmozdultak az apró ágyon és ajkaik röviden eltávolodtak, de nyelveik továbbra is össze voltak akadva, és Minyhun ráeszmélt, hogy Seonho gyakorlatilag rajta feküdt most, a lábai között. És Úr isten, mindketten kemények voltak, Minhyun pedig megint tinédzsernek érezte magát, mert nem akart többet, csak hogy nyomot hagyjon a másikon, míg el nem mennek és ragadósak nem lesznek a nadrágjaikban.

Seonho feje felemelkedett, elvéve mennyei ajkait Minhyunéiról, levegő miatt (ki döntötte el, hogy szükségük van rá, amúgy?), és lepillantott Minhyunra. Akárki, aki abban a pillanatban látta volna őket, nem tudta volna máshogy leírni, mint szimpla imádat, ahogy Minhyun arcát szembe fordította, mintha valami törékeny lenne, és azt suttogta „hyung”.

Ez az egyetlen szó visszarántotta Minyhunt a valóságba. Még mindig ő volt az idősebb, Seonho határozott magatartása ellenére is, és basszus, egymáson feküdtek egy apró emeletes ágyon a dormban. Boldog volt, hogy a többiek még mindig a zuhanyzóban voltak, vagy gyakoroltak, és hogy a kamerák nem voltak még bekapcsolva (hálószóbai kamerák, az emberek manapság kegyetlen kukkolókká váltak, nem csoda hogy mindenki zaklató lett). Egyik kezét Seonho meglepően erős mellkasára helyezte, gyengéden arrébb tolva, és felült. Mielőtt Seonho arcán végig futott volna a csalódottság, adott neki egy szűzies, s hosszadalmas csókot, és azt mormogta; „Majd később… kettesben”. Valahol, ahol nincsenek kamerák és a kockázata annak, hogy emberek közbelépjenek. Valahol, ahol megfelelően kihasználva idejét tudja értékelni Seonho nyílt szeretetét, és viszonozni bármiféle hezitálás, vagy félelem nélkül. Valahol, ahol csak ketten vannak, ahol teljesen önmaguk, és nem egy valóságshowban próbálnak küzdeni a szavazatokért a túlélés érdekében.

Seonho szemei félholddá alakultak, amelyek különböztek Minhyunétól, de nem kevésbé voltak imádnivalóak, majd bólintott. Az ígéretnek köszönhetően egyre több nedves puszit nyomott Minhyun orcáira, majd kiment a szobából, de előtte még szemtelenül kívánt neki egy „Jó éjszakát Minhyun hyung. Remélem édes álmod lesz rólam”.

Minhyun szájának sarkai – vörösek és duzzadtak voltak a csókjaiktól – felkunkorodtak, és úgy gondolta túl sokáig próbált túlélni, hogy elfelejtette milyen életben él, Amíg Seonho el nem jött, és újra életre nem keltette. Ez egy tisztességes kereskedelem volt, még ha el is vesztette a szívét cserébe. Seonho épp olyan sima volt, akárcsak ez. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése